Targi GASTRO-HOTEL w Kołobrzegu

Data: 01.04.2024

Kołobrzeg  17 – 19 kwietnia 2024 - Hala Milenium

Na targach znajdziecie Państwo m.in.:

·      nowości branżowe

·       porady dotyczące marketingu internetowego – Sebastian Kwiatkowski (sala konferencyjna- rezerwacja miejsc)

·       szkolenie S4H- sala konferencyjna

·       pokazy kulinarne szefów kuchni – stoisko Selgros

·       pokazy kulinarne Stowarzyszenia Euro Toques Polska

Na scenie gotują dla Państwa szefowie kuchni:

·        Tadeusz Czapla Szef kuchni w Restauracji Pod Żaglami w Jastrzębiu Zdrój, laureat konkursów kulinarnych, sędzia kulinarny, master class ufs. 

·       Lucyna Haluch  Prezes fundacji Wiedza Umiejętność Rozwój w Gorlicach od roku w Zarządzie Euro-Toques Polska kucharz, doradca kulinarny ,trener gastronomiczny egzaminator i juror kulinarny od 30 lat zajmuje się gastronomią która jest jej pasją życia.

·        Krzysztof Kaim kucharz z wieloletnim stażem pracy. Swoją przygodę z gastronomią rozpoczął w 2006 r. Z sukcesem prezentował się na konkursach kulinarnych, zajmując pierwsze miejsca m.in. w Festiwalach Smaku, oraz Kulinarny Talent Małopolski. Prowadzi szkolenia kulinarne o tematyce „Kuchnie Świata”. Pracował jako kucharz, oraz szef kuchni w renomowanych restauracjach w Polsce oraz zagranicą m.in. w Anglii, Francji i Hiszpanii. Odbył staż: w restauracji Martin Berasategui *** Michelina-Hiszpania, następnie w restauracji Senses * Michelina- Warszawa, oraz staż w restauracji N 31- Roberta Sowy- Warszawa.

Dnia 17 kwiecień

Temat dnia " Zasmakuj smaków kuchni Śląskiej "

wejścia godz 11, 13, 15 

Dzień 18. kwietnia 

Temat dnia " Beskid Niski w pigułce"

wejścia godz 11,13, 15

Dzień 19 kwietnia 

Temat dnia " Dziś króluje kuchnia Mazowsza"

wejścia godz 11, 13

 

Targi Gastro-Hotel to możliwość spotkań pomiędzy osobami z branży HoReCa a wystawcami - czołowymi producentami i liderami rynku gastronomiczno-hotelarskiego oraz dla cukierni, piekarni i  spa&wellness.

Znajdziecie tu Państwo kompendium wiedzy o nowościach i trendach w wyposażaniu hoteli i restauracji m.in.:

artykuły wyposażenia wnętrz, tapety, wykładziny, posadzki, lampy,  tekstylia,  środki czystości, urządzenia pralnicze, urządzenia gastronomiczne, porcelana, szkło barmańskie,  artykuły spożywcze, półprodukty, nowinki techniczne i oprogramowanie , produkty i usługi w zakresie bezpieczeństwa i dostępu do pomieszczeń i budynków, rozwiązania automatyzacji procesów sprzedaży, komunikacji oraz logistyki.

Szczegółowy program/lista wystawców/ atrakcje na www.gastro-hotel.pl

Wstęp na targi bezpłatny- obowiązuje rejestracja (biuro@gastro-hotel.pl) lub na recepcji

UWAGA!!

Wypełnij kupon rejestracyjny i skorzystaj z bezpłatnej promocji swojego obiektu!

Przyjdź na targi w Kołobrzegu i weź ze sobą ulotki reklamowe z obiektu. To niepowtarzalna okazja do bezpłatnej promocji Waszego obiektu przed sezonem wśród tysięcy mieszkańców Śląska odwiedzających targi turystyczne w Chorzowie w dniach 24 - 26 maja 2024 ( www.atrakcje-regionow.pl )

Targi Gastro-Hotel 17 - 19 kwietnia 2024
Hala Milenium, ul. Łopuskiego 38
78-100 Kołobrzeg

Bezpłatny parking 500 metrów od hali przy ul. Śliwińskiego (obok stadionu)

Dziękujemy, że jesteście Państwo z nami już 21 lat!

 biuro targów:

785 929 205

targi@gastro-hotel.pl

Centrum Informacji Kulturalnej i Turystycznej
ul. Dworcowa 11-15, 75-201 Koszalin
poniedziałek - piątek:  9.00 - 17.00
 
 
© RCIT Koszalin. Wykonanie: Strony www Słupsk
Zwiększ kontrast Powiększ font