FREGATA

We Fregacie gotują reprezentanci Polskiego Stowarzyszenia Grill & BBQ. Do specjałów restauracyjnych należą samodzielnie sporządzane: pastrami, mięsa wędzone, burgery, makarony. Współpracuje z dostawcami z gospodarstw prowadzących hodowle ekologiczne. Do pizzy używają oryginalnych włoskich składników: serów, wędlin, mąk, sosów. W ofercie znajdują się: znakomite do dzielenia się tapasy, dania główne, burgery, steki, sałatki i desery. Z osiemnastu kranów nalewamy kraftowe piwa. Między innymi z browarów: Pinta, Trzech Kumpli, Piwne Podziemie czy Browaru na Jurze. 
Trzy poziomy restauracyjne:
Sport bar, 16 ekranów, pizza, krafty
Restauracja główna, bar
Bankiety, uroczystości okolicznościowe
Centrum Informacji Kulturalnej i Turystycznej
ul. Dworcowa 11-15, 75-201 Koszalin
poniedziałek - piątek:  9.00 - 17.00
 
 
© RCIT Koszalin. Wykonanie: Strony www Słupsk
Zwiększ kontrast Powiększ font